1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Get Adobe Flash player

Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: con distrofisi gündüz körlüğü
2010/03/12 10:24 #209
con distrofisi gündüz körlüğü Print this page Click this button to create a PDF document from this thread (opens in a new window).
herkese merhaba. ismim oğuz, yaşım 25, benim con distrofisi hastalığım var. 10 yaşlarında kendini göstermeye başladı. gittiğim doktorlar bunun tedavisinin olmadığını söyledi. güneşli havalarda 1-2 metre buğulu şekilde görebiliyorum. güneş olmadığı zaman ise 4-5 metre görebiliyorum. ancak gördüğüm mesafeyide baktığım noktayı değil etrafını görebiliyorum. bir cisime direkt olarak baktığımda onu göremiyorum, sanki cisim kayboluyor. geceleri ise parlak ışıklar olmadığı takdirde iyi görüyorum. tabi normal bir insan kadar değil.
son zamanlarda internette dolaşırken Dr. Osman Fıratlı nın sitesini gördüm ve üye oldum. sitede genelde rod ditrofi yani gece körlüğünden bahsediliyor. con distrofi yani gündüz körlüğünden pek bahsedildiğini görmedim. siteye üye olan tüm arkadaşlara sesleniyorum. bu hastalığı taşıyan, hastalığın tedavisi hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın. Sayın Osman Fıratlı eğer sizde okuduysanız özellikle sizden cevap bekliyorum.
okuma zahmetinde bulunan herkese teşekkür ederim. iyi günler.
The administrator has disabled public write access. Top
oÄŸuz
Fresh Boarder
graphgraph
Go to topPage: 1